.

Jag vet att man inte ska lägga över otroheten på tjejen. Men tycker fortfarande att jag är snyggare än henne. Men det är ju tydligen inte det det handlar om och inget jag borde påpekat. Hon skrev massa grejer till mig på Instagram och i princip hånade mig som att ”han ville väl ha något äkta som inte kändes som plast” när jag var riktigt ledsen sårad och chokad. Så jo. I hela det här är det mig det är synd om. Inte om henne; inte om honom. Utan om mig

. Men nej. Man ska inte kommentera någons vikt. Men folk har hängt ut mig över alla sociala medier som att ”jag hade också vart otrogen om jag var tillsammans med paow”. Osv. Jag vet att jag har gjort mycket dumt i mina dagar, slängt ur mig saker. Men mot Mattias har jag aldrig sagt ett ont ord, aldrig bråkat, aldrig vart jobbig eller krävande. Alltid ställt upp. Och gett han en ny chans efter vi gjorde slut i somras. Så kom att han skulle ligga med någon han inte känner o knappt pratat med och fuckat upp allt vi har. När han dem här månaderna fått mig att känna mig som den mest älskade människan i världen varje dag. Timmarna innan han var otrogen. Det gör ont. Det handlar bara inte om att han stoppat kuken i någon annan. Utan allt runt om kring det. Allt vi hade gått igenom och hur jävla bra vi har haft det. Hur han kallat mig sin bästa vän.

Alla som har råkat ut för otrohet vet hur ont det gör. Jag har aldrig vart med om det innan. Att den personen som blivit hela ens liv vill såra en sådär. Och ja det gör ont. Jag har själv vart otrogen, men jag har bara vart det när jag blivit dåligt behandlad eller ouppskattad . Vilket självklart inte är en anledningen, men det är en större anledning än ingen anledning alls. Förhållandet med Mattias är det bästa jag haft. Och han är den personen som fått mig att känna mig mest uppskattad. Vilket gör mig ännu mer chokad och det gör det ännu svårare att acceptera.

Vi har pratat och setts och han har vart skit ledsen och mått jätte dåligt över det och hållt på och sagt att han ångrar sig. Men jag vet helt ärligt inte hur jag vill göra.

Det ska bli skönt med ett nytt år. Jag ska försöka tänka på annat nu. Så tänker lämna det nu. Tack och hej.

(Visited 753 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Filippa januari 14, 2021 at 9:44 f m

    Blir så så ledsen för din skull!! Så ska en människa aldrig behöva blir behandlad. Tar hand om dig finaste du, kram <3

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *