Vuxenkul är ju kul?

I samarbete med VUXENKUL.SE

Jag har ju som känt vart ganska så intresserad av allt som har med sex att göra. Det har ju på nåt sätt alltid setts som tabu av någon anledning? Varför är det så? Ja det kommer väl från waaay back. Men tur att vi har kommit så pass långt idag att det är OKEJ att njuta av sin egen kropp. Det är okej att ligga med en, att inte vilja ligga alls och det är okej att ligga med sig själv. En grej måste jag faktiskt få säga som jag tycker är lite tråkigt. VARFÖR förknippar människor(av egen erfarenhet)att bara för att man är frispråkig om sex så är det OK att slutshamea eller bara anta att man har haft sex med hur många som helst. Folk blir faktiskt rätt ofta så paffa när jag faktiskt berättar hur många jag haft sex med och säger ofta ”men va trodde det var fyrdubbla”.. Men ba, välkommen att äga din egen sexualitet 2019 liksom. Och vad hade det spelat för roll? Och jag säger som jag ALLTID har sagt. Så länge du gör det för DIN SKULL. SÅ ÄR ALLT OK. KNULLA PÅ GOTT FOLK, KNULLA INTE ALLS. Ja gör vad fan ni vill. Jag har beställt hem  sexleksaker från Vuxenkul.se

Jag gillar faktiskt sexleksaker, det är ett bra sätt att lära känna sig själv på. Och är inte det helt underbart att bara få ha det lite skönt. För dem flesta av alla människor tar ju faktiskt på sig själva sjukt nog. Det är även kul att använda sexleksaker tillsammans med någon

Så har dem det typ bästa utbudet jag sätt till bra priser. Så tjejer. In och shoppa nu 🙂 alla förtjänar det. Sugisarna hittar iallafall ALLTID klittan haha. Sen finns det massa roliga grejer för killar också? Men par vibratorer är nog min personliga favorit för det kan man använd ihop ju.

Som denna! Tryck här för att komma till den!

(Visited 1 480 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *