Min gamla header!

Shit jag har bloggat i 13 år? Visst har jag kanske inte bloggat så mycket senaste två åren. Men jag har ändå hade bloggen så pass länge?

Tycker att det är skönt att få skriva av mig ibland, ska börja göra det oftare. Bara få ut det liksom. Men finns så mycket ”träskomorsor” där ute som kommenterar dumma saker vilket gör än mindre taggad. Inte för att jag bryr mig jätte mycket. Men när man verkligen lättar på sitt hjärta och folk säger hur dum man är, hur man borde gjort i livet osv. Men nu är det ju såhär det är och vad fan kan man göra åt det?

Här en en bild från 2011 när jag bloggade hos bingo Rimer. Riktigt ball bild eller hur?

(Visited 994 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Camilla januari 7, 2021 at 2:49 e m

    Nä man kan inte ju inte resa tillbaka i tiden och göra om saker/leva på annat sätt tyvärr, med facit i hand är det alltid lätt att göra allting rätt men det har man tyvärr inte förrän i efterhand när det kommer till livets erfarenheter. Det enda man kan göra är väl att lära sig av sina erfarenheter, göra lite bokslut och bestämma hur man vill leva och agera framöver för framtiden är det enda du kan påverka.

    Drabbas av elände gör man hursomhelst då och då men det man kan påverka/välja är hur man hanterar och bemöter det. Lära sig se/tyda varningssignaler och bryta destruktiva mönster. Självinsikt och självtillit. Fokusera på att ha det så bra som möjligt så ofta som möjligt helt enkelt och ”stå över” / hantera situationer därefter. Inte fokusera så mycket på hur andra är, vad och hur de gör, hur de ser ut, vad de sagt osv utan på dig själv och ditt välbefinnande, där borde all energi ligga , vad kan du göra just nu för att på riktigt må bättre i morgon och alla dagar som följer. Du må ha självförtroende (kanske lite sviktande ibland det med?) men verkar någonstans sakna en grundläggande självkänsla. Hitta den så lovar jag att du kommer att få ett lugnare, tryggare och mer balanserat liv (behöver absolut inte vara ett tråkigt ett för den sakens skull 😉 ).
    Kram

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *