Kan man uttrycka ånger i ord?

Hur fan kunde jag göra som jag gjorde? Hur fan kunde jag göra så mot någon jag älskar? Hur kunde jag göra så mot den enda människan i hela världen som älskade mig för den jag är?

Det här kommer att bli jobbigt. Hur ska jag lära mig att andas utan respirator? Hur ska jag lära mig att stå på egna ben? Och vad ska jag göra när ångesten kommer? Ska jag ramla ner i det där hålet…? Jag kommer aldrig att komma upp igen. Jag vill dö, jag vill inte leva längre. Jag kan inte leva med att jag sårat den viktigaste personen i mitt liv, att jag ljugit för alla inklusive mig själv. Jag vill, på riktigt, dö Vad fan har jag att leva för nu?

Jag vill skrika, jag vill ropa på hjälp. Vad ska jag göra?

Hur fan kunde jag, efter allting vi har gjort tillsammans…………….

(Visited 220 times, 1 visits today)

292 Comments

 1. asf asfa oktober 21, 2010 at 2:20 e m

  first

  Reply
 2. Emma oktober 21, 2010 at 2:20 e m

  Tycker att det som har hänt är synd

  Reply
 3. Malin oktober 21, 2010 at 2:20 e m

  Han kanske förstår att du bara är mänsklig.. Han har ju själv sagt att han varit otrogen och han måste tänka på att du är 17, du testar dina gränser.. Hoopppas hugo förlåter dig!

  Reply
 4. Anonym oktober 21, 2010 at 2:21 e m

  jadu, riktigt jävla märkligt gjort?! hur tänker du?? med Nemo också? killen som ligger sönder i TV liksom?

  Reply
 5. j oktober 21, 2010 at 2:21 e m

  Ja. Så jävla dåligt av dig!!!!!!!!!!!!!! Hoppas du aldrig mår bra igen!!!!!!!!!!

  Reply
 6. MALIN oktober 21, 2010 at 2:22 e m

  JAG ÄLSKAR DIG PAOW!!! FYFAN VA DU E BÄST!!!

  Reply
 7. Helena oktober 21, 2010 at 2:22 e m

  Ibland gör man fel. Tyvärr 🙁 Vet inte vad jag ska skriva mer. Men hoppas att det löser sig. På något sätt. För allas del. Massa kramar

  Reply
 8. Olivia oktober 21, 2010 at 2:22 e m

  var stark!
  snälla, ta inte ditt liv.
  man gör misstag, de ända jag önskar nu är att det löser sig!

  Reply
 9. vendela oktober 21, 2010 at 2:23 e m

  livet går vidare. om ett år är detta inget…men det är du som har gjort fel, ingen annan.

  Reply
 10. Jess! oktober 21, 2010 at 2:23 e m

  du har skämt ut hugo för hela sverige ! Pass på dig och din blogg !!!!

  Reply
 11. Spelaren oktober 21, 2010 at 2:23 e m

  prata med Nemo han kan nog hjälpa dig

  Reply
 12. Emmie oktober 21, 2010 at 2:24 e m

  svinigt gjort.. 2 gånger dessutom, usch.

  Reply
 13. Jess! oktober 21, 2010 at 2:24 e m

  så besviken på dig!!

  Reply
 14. Jess! oktober 21, 2010 at 2:24 e m

  alltsssssså du hade världens bästa kille och du fuckar allt med fulaste killen NEMO ! shiiiiiiiiiit

  Reply
 15. Kajsa oktober 21, 2010 at 2:26 e m

  Såhär blir konsekvenserna av att såra någon man älskar … Du har ingen annan än dig själv att skylla på.. Dina beslut som togs den natten, ingen annans..

  Men håll ut ! Jag har varit i Hugos situation… Jag gjorde slut med min kille men idag är vi tillsammans igen och har det bättre än någonsin.. Ge honom tid och sluta aldrig be om ursäkt !! Skyll som sagt inte på någon annan än dig själv, och skyll förfan inte på Hugo !

  Reply
 16. rebecca oktober 21, 2010 at 2:27 e m

  hugo mår fan skitdåligt.. fattar inte alls vad du tänkte på. Nemo utnyttjade ju dig bara för att få fler läsare till sin jävla skitblogg.
  Tycker så jävla synd om hugo.. att du gjorde de mot den enda människan som brydde sig om dig, o så j*vla mycket han brydde sig om dig också. är de tacken du gav honom?

  Reply
 17. Anonym oktober 21, 2010 at 2:27 e m

  Ring Nemo

  Reply
 18. Omg oktober 21, 2010 at 2:28 e m

  Vadå ibland gör man fel? DETTA ÄR INGET FEL UTAN REN HORERI.
  Svenskafolket måste förstå att ett fel är att sjunga fel text, räkna fel mattetal osv.

  OTROHOT ÄR INGET FEL OCH INGET MISSTAG. DET ÄR OSÄKERHET OCH FALSKHET INBLANDAT OCH I DETTA FALLET ÄVEN REN HOEEEEEEE

  Reply
 19. Liv oktober 21, 2010 at 2:28 e m

  alla gör misstag. fet är ingen ursäkt men allt du kan göra är att ge honom den tid och utrymma han behöver för att ´komma över det du gjort.
  hoppas det ordnar sig!

  Reply
 20. Liv oktober 21, 2010 at 2:28 e m

  jag menade DET haha inte fet

  Reply
 21. Henrik oktober 21, 2010 at 2:28 e m

  Typ umgås med dina vänner? Koppla bort bloggen några dagar, satsa på dig själv nu, och se till att du kan må lite bätter av att göra saker du gillar.
  Att läsa bloggar och blogga själv när detta hänt….känns inte som en bra idé. Åk bort några dagar, ta en bloggpaus? 🙂

  Reply
 22. Anni oktober 21, 2010 at 2:29 e m

  Även om du inte tror det så kommer du må bra igen. Lägg ner bloggen ett tag o åk på den där resan till thailand med en vän istället. Du var 16 år man gör skit saker ibland. Jag lovar det går över.Ta med dig Amir han verkar schysst

  Reply
 23. A.N.O.N.Y.M oktober 21, 2010 at 2:29 e m

  det ända du har kvar är…bloggen? = pengar!! INGET MER

  inga riktiga vänner, ingen pojkvänn, inga föräldrar som står vid din sida..DU HAR FAN INGEN och jag kan inget annat än SKRATTA!

  Detta är karma…så som du behandlar folk kommer du bli behandlad…kom ihåg det din hjärndöda fjortis…hur fan kan du ha en så stor panna men inget innanför den?

  FREAKSHOW!

  Reply
 24. ÅSA oktober 21, 2010 at 2:29 e m

  Självklart riktigt RIKTIGT dåligt gjort!
  Men det vet du ju såklart själv, så jag ska inte säga mer om det.

  Hoppas ändå att det löser sig och att du och Hugo kommer över det här.

  Jag har själv inte varit otrogen och jag vet också att folk säger att man inte får skylla på att man druckit för mycket..
  Men förstår inte vad dom menar när man inte får skylla på alkoholen faktiskt..

  Om man dricker för mycket, mer än vad man klarar av så kan tyvärr sånna här saker hända, det är inte att man VILL att det ska hända, det tyvärr bara gör det, man är helt borta från verkligheten.

  Därför ta det lugnare nästa gång du dricker tjejen :/
  Förstår att det känns jobbigt.
  Krya på dig.

  Reply
 25. rebecca oktober 21, 2010 at 2:29 e m

  va tänkte du på när du högg kniven i ryggen på den enda som verkligen brydde sig om dig?
  Hugo verkar ju vara den bästa killen man kan få, o du sabbar de genom att ligga med NEMO(?!) av alla människor.. nä, nu är jag riktigt besviken

  Reply
 26. Emelie oktober 21, 2010 at 2:30 e m

  Paulina alla gör misstag, jag har själv vart i samma situation som du. visa honom att du verkligen ångrar dig men låt han få den tid han behöver förr eller sneare om han älskar dig tillräckligt mycket så kommer han att komma tillbaka. Tycker så himla synd om dig, men det kmr lösa sig. You can do it sötis

  Reply
 27. fanny oktober 21, 2010 at 2:30 e m

  men ge er, låt henne vara! hon gjorde fel och det är hon nog medveten om själv. Ni behöver inte lägga er i hennes privatliv, hon mår inte bättre av att ni kommenterar så där, och inte Hugo heller. Så less på alla som ens orkar kommentera en massa skit. Och visst jag är också besviken på paow, men det finns så många som är otrogen så varför ska det här bli så stort för? Lägg ner skitsnacken och ta tag i era egna liv isället!

  Reply
 28. Il oktober 21, 2010 at 2:31 e m

  Paulina du gjordet ett fruktansvärt stor misstag när du valde att vara otrogen men gjort är gjort. Det ända du kan göra nu är att växa och lära dig av dina misstag. Hugo kommer förmodligen inte tycka om dig under en lång period och det med all rätt men världen går inte under. Det känns så nu, och att du känner ånger visar att du är mänsklig och har ett hjärta. Du är ung, lär dig av den här händelsen och utsätt aldrig en annan människa för det här igen och hoppas att du inte sjäv blir utsatt. Otrohet är en av de största sveken både mot sin partner och mot sig själv. Det kommer svida, det kommer ila och det kommer göra ont men det går över. Sörj skrik skratt gråt och börja om på nytt. Du är värd det och Hugo är värd att då låter honom gå. Förhoppningsvis kanske ni kan ha en någorlunda normal relation igen. Kramkramkram

  Reply
 29. Hanna oktober 21, 2010 at 2:31 e m

  Hejsan ! Jag vet inte om du någonsin läser dina kommentarer ! Men jag vill säga mitt ialf !

  Jag har följt din blogg sen Jaaaa alltid helt enkelt ! Och nu känner jag med dig ! Jag har varit med om precis samma sak ! Jag var i ditt läge ! Jag gjorde exakt Samma idiotiska sak som du ! Och både du och jag vet ju att det är fel ! Nu har det gått en tid sen dess , och vi är nu tillsammans igen ! Om kärleken är tillräckligt stark så finns den alltid där ! Hugo älskar dig men han hatt det du gjorde ! Men älska är större än hata ! Han kommer förstå det jag hoppas verkligen det ! Ni är så fina tillsammans !

  Tack för att du gör det du gör ! Du är många yngre än mig men du är en förebild ! Du är vacker och grym ! Fortsätt så ! Glöm inte att även du är människa alla gör vi fel ! Så är det bara !

  Kram på dig <3

  Reply
 30. Dunk oktober 21, 2010 at 2:31 e m

  Hitta nemo är en bra film. tack för dagens skratt! haha

  Reply
 31. Angelina oktober 21, 2010 at 2:31 e m

  Jag är säker på att du ångrar dig, men det är ju tyvärr för sent nu. Tråkigt att småtjejer som du som söker bekräftelse, även om den kommer från den mest skabbiga, manwhoren i Sverige. Du måste ju fattat att du bara var ett kryss i hans lista på snygga tjejer som han vill ligga med? Jag antar dock att detta är en fas som många tjejer går igenom i din ålder och jag hoppas att du inser att livet går vidare. Ta en semester med din familj/vänner och åk bort från all den här skiten ett tag. Och ta för helvete en paus från att läsa andra bloggar. Koncentrera dig du på ditt liv ett tag så kommer allt bli bättre, med tiden.

  Reply
 32. mAMI oktober 21, 2010 at 2:31 e m

  STACKARS DIG !DUMT MEN FÖRSTÅR DIG.

  SLUTA LITA PÅ FOLK PAULINA LÄR DIG ATT DOM KOMMER ALLTID HUGGA DIG I RYGGEN, ÄVEN DINA NÄRMSTA… NÄR DU MINST ANAR DET. DU GJORDE FEL MEN VAD FAN GÅ VIDARE, LÅT INTE FOLK FÅ SE ATT DU MÅR DÅLIGT SPECIELLT INTE I BLOGGEN, SKIT I BLOGGEN ETT TAG,ELLER SKRIV INTE OM DITT PRIVATA MED HUGO FÖR FOLK SKRATTAR BARA OCH BLIR GLADA, DU KOMMER BARA MÅ DÅLIGT AV ALLT OCH ALLA HORUNGARS KOMMENTARER SÅ EN TIPS. SKRIV INTE OM DINA OCH HUGOS PROBLEM.

  DU ÄR EN VACKER TJEJ OCH ALLA DÅ MENAR ALLA GÖR MISSTAG.
  DEN ENDA DU SKA ÖVERTYGA ÄR HUGO OCH TROR ATT ALLT BLIR BRA OM DU BARA LÅTER BLOGGEN VARA NÅGRA DAGAR…

  HOPPAS ATT ALLT BLIR BRA. KRAMIS.

  Reply
 33. Johan oktober 21, 2010 at 2:31 e m

  Fyfan för dig. Du var medveten varenda sekund vad du gjorde så kom inte med några dåliga ursäkter. Du har varit otrogen mot en person som litade på dig, det finns inga ursäkter om att vara sårad, jobbig situation eller något. Du är ett avskum och inget annat. Människor som du är faktiskt pinsamma, ”ååå ja var otrogen de är inte synd om mig men om honom men jag mår sååå dåligt å de va lissom alkohol å fest å ja kände mig sårad”… Ja de gör det så mycket mer okej. Inse ditt felsteg och låt oss hoppa att Hugo ser dig för vem du är, ett svin, och ej går tillbaka till dig.

  Reply
 34. Sandra oktober 21, 2010 at 2:32 e m

  Klen tröst – men det kommer att bli bra .
  Blicka framåt och se det som är bra NU .

  Reply
 35. äcklig oktober 21, 2010 at 2:32 e m

  riktig äckligt gjort av dig. hoppas du mår dålig

  Reply
 36. Felicia oktober 21, 2010 at 2:33 e m

  Vart är den snygga klänningen köpt från som du har på den näst sista bilden? Den var jätte snygg!

  Förstår att du har det jätte jobbigt just nu, hoppas det blir bättre! Du är bäst.

  Reply
 37. ... oktober 21, 2010 at 2:33 e m

  Men lilla gumman gud vad jag lider med dig!!! Man gör fel ibland alla människor. Hugo vet nog att du ångrar dig ge han lite space o få tänka sen kommer han nog tillbax!!! ALLA GÖR FEL! och nemo o jokiboi Kan du ju be dra raka vägen till helvetet!

  Reply
 38. Maja! oktober 21, 2010 at 2:33 e m

  Satsa på dig själv inte Hugo inte Nemo inte bloggen, ingen utom dig själv..
  Tiden läker alla såg! :/

  Reply
 39. Johan oktober 21, 2010 at 2:34 e m

  Lyssna inte på vad folk skriver och säger. Alla gör vi misstag, det är ju trotsallt inte så att du är den första, eller den sista som begår ett! Lev ditt liv för dig själv och låt inte andra säga till dig vad som är rätt och vad som är fel, du vet uppenbarligen det själv redan.

  Reply
 40. Jessica oktober 21, 2010 at 2:34 e m

  Jag kommer aldrig mer läsa din blogg! Ditt jävla äckel ! Jag hoppas han aldrig någonsin tar tillbaka dig! Jävla loser nu har du och resten av Nemo’s äckelbrudar något gemensamt ! att ni är totalt jävla blåst! Det här trodde jag aldrig om dig !

  Reply
 41. hej oktober 21, 2010 at 2:35 e m

  kämpa på! du kommer klara det. jävla äckel nemo.

  Reply
 42. azze oktober 21, 2010 at 2:35 e m

  Men… Nemo är ju inte värd att bli knullad av honom. Han är en billig snorvalp som vill leva som en fjortis. Skyll dig själv och lär dig av att du kommer alltid bli den tjejen som knullade av nemo resten av ditt liv. Trevlig va? Det är kört för dig.

  Reply
 43. ingvild oktober 21, 2010 at 2:36 e m

  uff, føler med deg. ikke alltid det beste med sannheten om det bare kommer til å ødelegge. utrolig dårlig gjort av jocki å spille inn samtalen deres.. modig av deg å tørre å fortelle din side, og ta ansvar. håper du føler deg bedre etterhvert, vi er mange som har gjort det samme.. stor klem <3

  Reply
 44. Pingback: 08,42. HUGO ÄCKLAS AV PAOW! « bloggar24

 45. Jenny oktober 21, 2010 at 2:37 e m

  allt det där borde man tänka på innan man gör något sådan, men förstår om det är jobbigt. hoppas allt löser sig! man lär sig utav sina misstag.

  Reply
 46. FIIIIAA oktober 21, 2010 at 2:37 e m

  vafan! alla människor gör misstag! den som aldrig gjort ett misstag kan kasta den första stenen heter det ju…
  lågt att trampa på en tjej som redan ligger.

  Reply
 47. M oktober 21, 2010 at 2:37 e m

  Jag tycker du ska skita i alla som är så negativa.. alla gör vi ju misstag, det är ju så vi lär oss vad som är rätt och fel. thats just life! ta det lugnt bara det blir nog bra snart ska du se. Det finns en mening med allt som händer

  Reply
 48. Ina oktober 21, 2010 at 2:38 e m

  Allt löser sig och blir bättre med tiden, det är oundvikligt.
  Var inte så hård mot dig själv, alla gör misstag, det man sedan ska göra är att lära sig utav de. Livet är mer än bara detta, försök att uppskatta livet för vad det är och inte enskilda händelser!

  Reply
 49. emelie oktober 21, 2010 at 2:38 e m

  gör sånt som gör dig glad för tllfället, ut och hitta på saker med kompisar istället för att sitta hemma .. för det är då alla tankar uppkommer och tårarna rinner 24/7. ut med dina ÄKTA vänner nu paulina, svara på den frågan åt dig själv.
  vilka är dina riktiga vänner? eller umgås med familjen, res utomlands.
  ta dig själv, före andra för tillfället. precis som Maja skriver, satsa på dig själv och inte på hugo/nemo. tiden läker alla sår.
  man måste helt enkelt stå för det man gjort.

  Reply
 50. Anonym oktober 21, 2010 at 2:38 e m

  Katastroooof… för en såå ful o äcklig kille som Nemo. Usch, ja du ska skämmas, du ska känna att du vill falla ner i ett hål. Enda rätta.
  Men jag kan inte annat än tycka synd om dig. Vad tänkte du, om du ens tänkte? Varför inte uppskatta det du har, och vara glad o nöjd. Varför riskera allt för en äcklig kille… Gaah tycker valet e totalt smaklöst. Usch o BLÄ!

  Uppskatta det du har, NÄR du har d. Sent o visa alla fina bilder nu,.. dom borde du tittat på innan.

  FÖRSENT.

  Hoppas du lärt dig något. Inte dricka så där mycket om du inte kan stå för dina handlingar när du blir sådär packad.

  Reply
 51. Josefine (: oktober 21, 2010 at 2:39 e m

  Paulina.
  Jag tycket det är fel gjort av dig. Men jag tycker du ska gå fram till din kille, be så mycket om förlåtelse. Gå ner på dina knän och säg sanningen.
  Den som är mest sårad är kanske du.
  Att vilja dö för en kille kanske är vanligt, men du vill verkligen det. Om du älskar honom mer än allt, så borde du iallafall försöka få tillbaka honom.
  Jag har inte följt din blogg, men jag mår verkligen dåligt över hur du känner. Det är inte kul att ens flickvän har varit otrogen. Men du kanske borde tänka över allt. Och säga vad du tänkte när du var med… den dära Nemo.

  Kramar Josefine. ~

  Reply
 52. Lina oktober 21, 2010 at 2:39 e m

  Läs din mail, tror jag kan hjälpa, jag mailade databord.live.se var det rätt?
  Jobbar som stödperson.
  Kram!

  Reply
 53. Charlotte oktober 21, 2010 at 2:39 e m

  Förstår att du har det jobbigt. Ingenting går att göra ogjort, så fokusera istället på det du kan göra nu. Ta en paus från allt som har med bloggar och göra, umgås med vänner du litar på och trivs med och res bort en sväng om du kan. Om du verkligen ångrar dig så kommer du att lära dig av misstaget och visa Hugo att du är den där äkta och fina tjejen har lärde känna från början och var kär i!

  Reply
 54. Anonym oktober 21, 2010 at 2:41 e m

  PINSAMT VÄRRE! otroga människor förtjänar att må piss och skit!

  Reply
 55. Anonym oktober 21, 2010 at 2:42 e m

  skyll dig själv, det är mina ord till dig , hahah shiiit asså

  Reply
 56. Linn oktober 21, 2010 at 2:42 e m

  Aw, gumman 🙁

  Du måste prata med någon. Ring en stödlinje anonymt (BRIS?) eller sök upp en psyklolog (Bup?).

  Jag lovar det känns hemskt och så nu och allt är svart, MEN det kommer bli bättre det har du mitt ord på! Alla gör misstag, alla!

  STOR KRAM <3

  Reply