Va fan… Nu får det vara nog. Jag som lovade mig själv första dagen att ta det hyfsat lugnt, dricka med måtta. Magaluf tar verkligen på en. Hatkärleken är stor. Det som håller bartenderna vid liv här nere är vätskeersättning & berocca. Folk kallar det dräggigt, jag kallar det folk som lever livet. Folk som vet vad dom vill och trivs jävligt bra med att supa 7 dagar i veckan och knulla nya brudar varje dag. Sånt som nästan alla (killar i alla fall) skulle vilja göra men ingen gör, eller i alla fall pröva på. Den som säger något annat ljuger. Jag kan inget annat att säga att Magaluf tär verkligen på en. Och att bakfylleångesten är STOR.

Som igår, jag kärleksförklarade mig till ALLA. Typ till alla gulliga bartenders och bara ”ååh vad du är snygg, ni är så snälla blablabla”.. ÅÅÅÅH ÅNGEST! Jaja, men vad man än gör här nere så har dom alltid sett något värre… Hehe 🙂 Jag gillar Magaluf, så tro inget annat. Det är grymt här! Men man blir lite småseg, hehehe…

I början på kvällen. Då var jag söt… Jag Crikke & Dennis 🙂

Grabbarna Grus beachclub! Wooppwoopp!

Jag & Max 🙂

Skelögda jag och nyktra fräscha Dennis!

Hugo!

Grabbarna Grus!

Alle världens skönaste snubbe!

Eeeey!

P.S. Jag har sett vad lilla damp-Roza skrev på sin blogg om att Hugo knullat en brud från Big Brother. Ja, vad ska jag säga? Vi var ju inte tillsammans då så jag har väl egentligen inte så mycket att säga till om. Kul bara att det var dagen innan vi blev tillsammans igen så ja, det stör mig väl en hel del. Och jag vill mer än gärna inte bli påmind om det. Kan vi inte bara få ha vårt förhållande i fred?

Posted in: Fester, Mina resor
Kommentarer (0)
 • tatiana

  max dudda..det killen alltså haha

 • Madde

  Trodde inte Hugo var så äcklig.
  Du är bäst Paulina

 • my

  aha, jag trodde ni var tillsammans då, för fucking störda roza hade ju satt punkter. nummer 6 var ju att marisol hade legat me både ”hunk-martin” o din älskling efter bb! söta bilder btw 🙂

 • JOHANNA

  Synd att människor måste lägga sig i. Tragiskt!

 • sofie

  Skit i den där idiotbruden som bara vill skriva skvaller för att höja statistiken till sin blogg. Om man inte har ett intressant liv så måste man leva på andra…
  Du och Hugo är så söta ihop, försök att inte bli ledsen och skratta istället åt de patetiska människor som måste hävda sig på andras bekostnad!

 • EMELIE

  haha kul att vara där ju 😀

 • Vera

  Sorry, ja kände mig fett träffad av det sista du skrev. Klart ni borde få ha ett privatliv och att folk hela tiden ska lägga näsan i blöt är skit tråkigt! Ja visste inte nu gjort slut och blivet tsm igen, men tycker ändå att Hugo borde tänka sig för. Två dagars uppehåll gör det inte okey att hoppa i bingen med en ny Brutta, jag menar man måste tänka sig för! Jag hoppas ni löser det eller har löst det och det inte inträffar fler sånna här tråkigeter. Kärlek <3

 • mlii

  dudå.. du är inte bättre själv, du h**** runt ser de ut som…

 • Miss E

  Ser ut att ha det roligt på bilderna 🙂

 • mika

  gud så blont ditt hår blivit!

 • Mulle

  HAHA! Det är ju därför han gick tillbaka till dig. Han fick lite ångest för att han satte på en annan. Ni är lika patetiska båda två så ni passar perfekt!

 • hanna ♥

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

 • sarah

  Och du knullar runt med nemo fisken lite överallt när ni var TILSAMMANS. sluta få ert penga sugna förhållande att låta som kändis par.

 • Pilla

  Hej!
  Min kompis Amanda fyller 18 idag och jag ville överraska henne. Jag tänkte se om du skulle kunna göra ett grattis-inlägg om henne? Det vore jättesnällt!
  Du gjorde det för 2 eller 3 år sen i en videoblogg där du hälsade grattis till henne, riktigt snällt av dig!

 • xacci

  GLÖÖÖÖM INTE MIN BLOGG BITCHÄÄÄS
  GLÖÖÖÖM INTE MIN BLOGG BITCHÄÄÄS
  GLÖÖÖÖM INTE MIN BLOGG BITCHÄÄÄS
  GLÖÖÖÖM INTE MIN BLOGG BITCHÄÄÄS
  GLÖÖÖÖM INTE MIN BLOGG BITCHÄÄÄS
  GLÖÖÖÖM INTE MIN BLOGG BITCHÄÄÄS
  GLÖÖÖÖM INTE MIN BLOGG BITCHÄÄÄS
  GLÖÖÖÖM INTE MIN BLOGG BITCHÄÄÄS
  GLÖÖÖÖM INTE MIN BLOGG BITCHÄÄÄS

  JA LIDER MED DIG PAULINA, JA HAAR OTUREN ATT VARA BUKSVÅGER MED ÄCKLET ROZA.. :s

 • micha ♥♥

  du skriver att ni inte har ett förhållande men sen säger du Kan vi inte bara få ha vårat förhållande ifred? och nej det kan ni inte, speciellt när du skriver ut det för hela världen……-.-

 • Frejaochbella

  Kolla bloggen frejaochbella.devote.se och förresten, nice blogg paow!

 • Nikolina

  Det är ju inte första gången han knullar nån annan. Sluta vara så blind gumman !
  Läs inte detta om du är ledsen !
  http://sverigesvarstanikolina.blogg.se/2011/june/storbloggare.html

 • Maja

  Så tråkigt att folk ska lägga sig i ert förhållande! Det är säkert för att ni båda är väldigt snygga och perfekta! 😉

 • Sara

  Paulina skriver:”Det som håller bartendersna vid liv här nere är vätskeersättning & berocca. Folk kallar det dräggigt, jag kallar det folk som lever livet. Folk som vet vad dom vill och trivs jävligt bra med att supa 7 dagar i veckan och knulla nya brudar varje dag. Sånt som nästan alla (killar iallafall) skulle vilja göra men ingen gör, eller iallfall pröva på. Den som säger något annat ljuger. Jag kan inget annat att säga att MAgaluf tär verkligen på än. OCh att bakfylleångesten är STOR.

  Detta kallar Paulina att leva livet. Sådant fylleri kan leda till att man blir alkoholist, begår misstag, skadar sig whatever.
  Jag skulle nog inte ville ta i en sådan kille som varit på ”Mallis” och knullat en massa brudar och supit i flera månader. Man blir dum i huvudet av en massa sprit och vem vet vilka könssjukdomar han har. Det bevisar att man inte kan njuta av livet utan att vara på fyllan. Nej, jag skulle aldrig lita på en sådan kille – tänk vad lätt han skulle vara otrogen eller gå till en annan.

  Nej du Paulina. Du är barnslig och omogen. Du är på Mallorca och verkar inte göra någonting t.ex något kulturellt – man kan vandra på Mallorca, köra bil i de vackra omgivningar whatever. Nej, jag tycker att du är fördummande och absolut ingen blogg som unga tjejer skall läsa. Nej tjejer hitta på något att göra, skaffa ett yrke, res men se till att ni utvecklar er så får Ni power och respekt. En respekt som inte har att göra med er kropp eller storleken på Era tuttar, för det skiter man i när man märker att ni har lite brains.
  Tack för ordet

 • ellinor

  haha därför roza skriver efter bb?

 • Linnea

  Dom gjorde ju fan slut för ett tag sen (efter att marisol var med i bb), men blev tillsammans efter några dagar igen.

 • Alexandra

  Varför ens lägga ned tid på att bry dig om vad en omogen dampbrud skriver och håller på med? Patetiska!

 • Sofie

  Och du är ju så mycket äldre än Roza? Eftersom du kallar henne ”lilla”? Ta tag i ditt liv alltså.

  Dessutom, du hade sex med Hitta nemo-fisken under tiden du och hugo var TILLSAMMANS. Så SKÄRP dig! Vadå ”stör mig”, vad tror du inte det stör honom? Tycker synd om honom, att han utnyttjar just dig. Han kan utnyttja någon annan och vinna pengar på någon annan, för du är helt ärligt talat för .. blond.

  Gör något vettigt utav ditt liv. Jag säger dig, du kommer må så mycket bättre. Åh. Önskar det var jag som hade en stor blogg, hade drivit den hundrad gångar bättre än dig. Gå nu och sup dig full.

 • Ida med håret

  Ang kommentaren ovanför…bla bla fucking bla….

  Ang att ha ångest över fylla…hehe du aaaaaaaaaaaanar inte vad jag gjort bort mig i denne stan i mina dar…ja jävlar.. så du behöver verkligen inte ha ångest långt där borta 😛

 • Cat

  La inte du nyss ut en video där du pratar om Kissie? Att hon var otrogen o.s.v… ??

 • Cecilia

  Well, det var väl ändå bara ett fejkförhållande i början?

 • Jos

  hahaha max duda 😛

 • Z

  du var ju otrogen mot honom UNDER ert förhållande. du som borde skämmas 🙂

 • linn

  vilken paus?? var det därför ni var osams nu på mallis? du är skitbra paulina, skit i allt det dåliga

 • Matilda

  Haha åh, Cricke är så jävla skön och detsamma gäller Alle (som han tydligen heter hoho). Jag saknar Magaluf nu ju! :’)

 • Miss0 - mitt liv i Oslo

  Ett tips är att du tar en receptfri allergitablett samma kväll som du festar, gärna en till innan du lägger dig så LOVAR jag dig att du kommer må bättre 😉 Det trixet använder sig alla här i Norge! 😀

 • äpplet

  Anlednigen till att ni inte var tillsammans då var ju för att du knullade Nemo. Så att Hugo knullade en brud när ni gjort slut för att DU var otrogen är väl inget? Han gjorde inget fel. är man singel så är man, och det var ju du som sabbade förhållandet. Skitsamma om ni blev tsm igen dagen efter han knullat henne. Han var singel när de hade sex och det är det som räknas.

  Så sluta gnäll Paulina, det är du som valt att sprida ut ditt privatliv öppet till hela Sverige.

 • hej

  tro det eller ej med de finns massor med ungdomar och folk som faktist inte vill dricka och ha sex med främlingar 🙂 det kanske bara inte är sånna som läser ddin blogg eller som du umgås med eler känner

 • Marie

  Sorry to break it to you, men så länge du bloggar om ert förhållande kommer inte folk (trist nog) låta er ha det ifred.

 • DAMP

  alltså åååh paulina seriöst?! ”kan vi inte få ha vårt förhållande ifred” asså ser du hur dumt det låter? du som e typ snäll söt liten gullig tjej och så låter du en BAD BOY som H U G O göra sådana saker mot dig.. jag förstår inte bara hur du pallar trycket med att förlåta honom om och om igen HELA TIDEN. Öppna dina ögon istället för att stänga andras och få dom tro att Hugo är världens gulligaste…

 • jennifer

  Vad fin du var i håret 🙂

 • Michelle

  ÅÅÅ Alessandro!! Be han komma hem igen! 😀

 • Tanyk

  Hmm den där Max är skum enligt mig. Men men, om man bara ska festa med han är det väl… skoj…

 • Räven

  Men gud så generaliserande, hahaha! ”Något som nästan alla killar skulle vilja göra”.. Eeäh ja, fast nej? Tror faktiskt inte det är så himla många som skulle vilja förgifta sig varje dag i flera månader samtidigt som man kör ett klamydia-gonorré-herpesrace bara för att få spruta regelbundet. Åtminstone inte särskilt många normalbegåvade killar (och tjejer) med en hälsosam självbevarelsedrift. Visst – vara bartender, träffa en massa nytt folk hela tiden och hela den sidan av saken låter kul, men supa nuppa supa nuppa supa nuppa-grejen tror jag fan mest det är killar som har ett enormt behov av att hävda sig som faktiskt gillar. Det är ju trots allt hur man än ser på saken ett destruktivt beteende, om inte för att man kan åka på vilken skit som helst (kondom räddar en faktiskt inte från allt, hur allmänt känt o använt är tex slicklapp? inte särskilt) så för att man löper rätt fet risk att utveckla alkoholproblem om man lär sig orka med att supa så mycket. Alkohol är ju trots allt en drog. Tror inte du skulle glorifiera de killar som chillar med sina vänner och röker gräs lika ofta på samma sätt som din pojkvän och hans polare.

 • Amanda

  Väx upp för fan .. Leva livet? White trash is more like it. Ingen stil å klass på dig inte!

 • sigrid

  Asså fattar inte hur ni orkar festa så många dagar i rad, klart du blir sliten 😛

 • Deniz

  Du är en offentlig person, ibland får man faktiskt stå ut med det. Roza skriver om det, so what? Var glad att du inte får glasflaskor kastade mot dig som Blondinbella fått förut, då kan du ju be folk lämna dig ifred.

 • C

  hade min pojkvän varit hugo så hade det varit SÅ JÄÄVLA SLUT NU (FÖRALLTID) ahahaha…

 • Anonym

  ”Något som nästan alla killar skulle vilja göra”

  eller? haha

 • stajjny

  Det märks att du verkligen är 17 år när du skriver som du skriver. Vad vet du om vad alla killar vill, när killar är precis som tjejer, invidider? Alla de jag känner vill inte supa sönder sig själv och aldrig se något annat än ett sunkigt hotellrum med en ny lika dräggig, skabbig brud varje natt. Det är för att de redan har självkänsla och självförtroende nog att INTE förnedra sig själv i jakten på att hävda sig. Du borde sluta generalisera och tro att alla killar är dräggiga, kåta miffon som bara vill två saker: supa och sätta på. Folk har faktiskt större mål i livet än så. Bara för att din pojkvän är sådan betyder det inte att resten av världens killar är så..

 • bella

  Du verkar ha fullt upp i ditt liv.
  Glöm inte bort att ta dig lite egentid och stanna upp och njuta av livet.

  Ha en ljuvlig dag!

  Kram från bella

 • helena

  Hej paow.
  Det känns som att du är lite
  naiv ibland ja förstår att du
  är ung men tänk en gång extra.
  kram helena

 • Patricia

  Det var skabbiga horan från lidingö, min bror har knullat henne o har sagt att hon inte är spc tajt där nere! han sa inte d till mig såklart, han sa d till hans kompis o så råka jag höra! marisol är en riktig skabbhora asså.. kändiskåt

 • nicole

  Hur länge har du och hugo varit tillsammans ?

 • Fanny

  Min fråga verkar inte passa in i ämnet. Men jag undrar vart din klänning är ifrån. Jätte fin verkligen! Puss

 • J

  haha då ska fan inte hugo sitta och klaga över att du har varit otrogen? Han var ju ganska snabb med att ligga själv! :S stå på dig!! spelar ingen roll att ni inte var i ”ett förhållande” ENDÅ FEL AV HONOM.

 • Emilia

  Hej Paow :)!

  Jag tycker att du är en mycket bättre person än kissie!
  Hon tror hon är den snyggaste och bästa!

  Jag tycker om dig som person för du står för det du säger, det gör inte kissie iaf!:O 🙂

  Tack :)!

  Emilia

 • randompavvo

  HAHA ÄCKLIGA HORA RÄTT ÅT DIG!
  du har också stor panna för att lägga till.

  Svar: Jag gillar att läsa kommentarer som din, för det är uppenbart att du mår dåligt för att jag har det bra, det gör det så mycket roligare. 🙂

 • Moa

  Super söt klänning du har på den första bilden! vart har du köpt den? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *