Tog det lugnt igår :)

Shit vad jag känner mig pigg. Det är helt sjukt! Började med att vi drog till La Bodega och käkade middag. Sen så blev det att dra till Grabbarna Grus, men kände mig i ur form och tog en vatten…

Efter det så drog jag & Dennis hem och la oss för att sova. Vi fick sova ungefär till tre. Då kom Simon hem och var skiiiitfull, haha stackarn. Han somnade på matbordet. Sen kl fyra kom Hugo hem, helt dyyyyyynnnngggggraaaak, spydde och vara bara allmänt jobbig… Och Sara kom aldrig hem :O ? Haha… Jo träffade henne påvägen till caféet, stackarn hade inte kommit in i porten. Man behöver nycklar för det. Och vi har bara två st på 5 pers? Huh… Jobbigt!

Och fan ta dig och vädret Mallis!! Det suger superdase! Det har vart halvdant i flera dagar. Men WTF egentligen. Vi är ju utomlands…

Jag & simpa!

Jag och Dennis M!!

Grabbarna grus…

Chris & Dennis.

Simpa!

Posted in: Fester, Mina resor
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *