It’s just a game for fame.

Hej då Paradise! Jeppe bytte ut mig. Han är inte världens bästa, men jag får tillbaka alla känslor från den dagen. Jag är mer arg på honom för att han röstade ut mig och fick sitta på ett hotell ensam i 20 timmar utan tv, utan telefon. Med bara ett paket cigg och några öl, inget vatten fanns det. Jag kan förstå honom. Jag hade på min magkänsla att han skulle ta ut mig. För alla tankar snurrade runt i mitt huvud och kom ihåg min och Tobbes pakt.. Jag tänkte för en millisekund på att byta ut honom, men jag skulle aldrig stå ut med tanken av att han skulle hata mig.

I hela mitt ”bloggliv” så har jag skitit i människor, behandlat folk som luft, vart otrogen i alla mina förhållanden och ljugit en hel del, men eftersom alla andra var så falska inne i PH så tänkte jag ”om jag kanske är ärlig”… Jag mår illa när jag ser all skit där inne nu i efterhand. Så jag är glad över att det var jag som blir ”knullad” och inte tvärtom. För jag behåller fortfarande min värdighet. Jag valde att bli ärlig vid fel tidpunkt. Men nu har ni fått se.

Må bästa man vinna!

20140203-223657.jpg

20140203-223721.jpg

20140203-223757.jpg

20140203-223825.jpg

20140203-223846.jpg

20140203-223923.jpg

20140203-224036.jpg

20140203-224001.jpg

(Visited 199 times, 1 visits today)

73 Comments

 1. eeik februari 3, 2014 at 10:47 e m

  Fuck jeppe

  Reply
 2. Bellman februari 3, 2014 at 10:52 e m

  Jag blir aldrig påverkad av sådant här, PH är ett lättsamt underhållningsprogram, det är inte liv och död. Men när jag såg att han tog ut dig så blev jag verkligen illa berörd, jag kände verkligen med dig. Du har spelat snyggast av alla där inne, just för att du knappt spelade. Du var genuin och ärlig och ingen intrigskapare. Du var verkligen en värdig vinnare. Man såg verkligen på dig hur du bara sjönk när du såg din bild. Jeppe är smuts. Lägre än smuts. Det är precis som du skriver, var glad för att det var du som blev lurad, för du har din värdighet i behåll och det är många som känner med dig. Jeppe å andra sidan, han har gjort bort sig inför hela svenska folket. Han har ingen framtid alls. Vilken hyfsad arbetsgivare skulle till exempel anställa honom? Han kommer åka runt på barturnéer och köra bartenderjobb, det är det enda han kommer få. Och det håller inte livet ut. Och det han sa om dig ikväll på spanska, fyfan. Tror att du är helt pantad. Men du är en så sjukt grym tjej. Tråkigt att du inte vann Paulina!

  Reply
 3. Sofié Leifsdotter februari 3, 2014 at 10:54 e m

  Den där jeppe är den mest obehagliga människa svensk TV kommit med någonsin…

  Att han leker värsta kingen när han kommer från staffanstorp är ju bara hysteriskt roligt också 😉 Han är säkert kung över busshållplatsen eller något.

  Reply
  1. Sofia februari 4, 2014 at 3:15 e m

   Hahahaha! Kung över busshållplatsen….det stämmer så bra!
   Om denna vidriga, elaka, intrigskapande, samhällsparasit vinner PH kommer jag bojkotta programmet framöver. Dock är fördelen med samhällsfästingar att de brukar vara självsanerande…
   Tror aldrig jag tyckt så illa om en människa man bara sett på tv. Hans mamma och pappa måste ju skämmas och undra vad de gjorde för fel under hans uppväxt eftersom han beter sig som en komplett idiot som skulle behöva ha en vit tvångströja på sig. Synd att han får gå fritt ute på gatorna och röra sig bland oss normala människor…

   Reply
   1. Sofié Leifsdotter februari 4, 2014 at 11:28 e m

    Jofan, Staffanstorp har ju ändå en ganska stor busshållplats så det är ju ändå ganska bra jobbat får man väl säga! Att han är som han är kan ju vara någon biverkning av dålig gödsel från åkrarna.

    Reply
  2. Maria februari 4, 2014 at 9:39 e m

   Pinsamt att vara ifrån samma del av Sverige som honom! Jag har hört ryktesvägen att han vinner men jag hoppas fortfarande att det inte är sant!! Vidrigare människa får man leta efter!

   Reply
 4. Emma-Lee februari 3, 2014 at 11:05 e m

  Det sista du ska göra är att känna dig dum. Att du blivit lurad säger inget om dig, det säger bara något om den som lurades. Fortsätt vara ärlig! Man kan bara ansvara för det man själv gör. Folk kan skylla på att det är ett spel men är man en ärlig och bra människa kan man inte behandla folk illa även om man ”får”.
  🙂

  Reply
 5. Nahla februari 3, 2014 at 11:09 e m

  Asså Paow jag har egentligen aldrig gillat dig tills jag fick se dig i PH!!! Du är fucking bäst!!!! Du blev inte knullad, du knullade Jeppe så hårt!! Vilken äcklig människa han är!!!!!! Fyyy faaaaan han kommer inte ha lätt för att träffa tjejer efter det här!! Fattar inte vad du såg i han, så ful han är och så äckig personlighet. Du som är så snygg förtjänar sååååååå mycket mer!!! Du förtjänar ha en kille som behandlar dig som den prinsessa du är!!!!!!

  Reply
 6. Emma februari 3, 2014 at 11:20 e m

  Åh jag förstår verkligen inte vad du nånsin såg hos det där svinet! Och du är alldeles för snygg för honom! XD

  Reply
 7. ida maia februari 3, 2014 at 11:31 e m

  hvem verdighet?? du har vel ikke det du?? og falske folk der inne når du var den verste?? ikke tro du er bedre enn alle andre.

  Reply
 8. Johan Krüger Haglert februari 3, 2014 at 11:34 e m

  Ja visst ja, så kanske det var att ni båda hade varit och sagt till en person vardera att det var dem ni ville stå i final med.

  Jag har inte sett de ca 10 första avsnitten och inte sett allt i säg de fem som följde efter det.

  Är det något stackars djur du har runt halsen?

  Reply
 9. Sofia februari 3, 2014 at 11:34 e m

  Fyfan vad han är vidrig. Riktig jävla psykopat. Jag avskyr honom av hela mitt hjärta, att han kunde göra något sådant mot dig som han ändå hyser känslor för och sen att alla är rädda för honom. Riktigt psykopatbeteende, hade varit så rädd för han. Hade inte velat möta han på stan

  Reply
 10. SARA februari 4, 2014 at 12:03 f m

  du måste ju vara den dummaste någonsin!! att du ens va tillsammans med honom 3 veckor efter programmet efter de han gjorde mot dig nu? fyfan vad ditt liv är tragiskt!

  Reply
  1. VIlma februari 4, 2014 at 3:30 e m

   Din idiot. Du är äcklig

   Reply
 11. Maria februari 4, 2014 at 1:23 f m

  Tror du är den enda som ser din medverkan på det sättet. Uppenbarligen var dina känslor obesvarade. Förstår att du har svårt att ta in det. Det hemska är inte att du har blivit lurad och utnyttjad, alla har dessutom sett det och det kommer att finnas kvar för alltid.

  Tycker du ska ta hand om dig själv. Hoppas att det inte blir för mkt när du inser att han faktiskt inte brydde sig alls om dig. Häng och mys med katten, familj och vänner så mår du lite bättre.

  Reply
  1. Domp februari 4, 2014 at 12:06 e m

   Vänta va? Tror att paow är den enda som ser det på det sättet? Dude det finns fler människor i världen än du mr or mrs grandios

   Reply
 12. Linn februari 4, 2014 at 11:10 f m

  Och det som stör mig är att alla jävla killar tycker Jeppe är king och legend osv. Är det så killar ska va nu? Är det sånt dom ser upp till? Vi tjejer får nog bli lesbiska då.
  Han beter sig värre än bajs

  Reply
 13. lalal februari 4, 2014 at 11:12 f m

  jadu paowi, jag vet hur det känns när man faller för ett svin:( jag har också varit otrogen i mina förhållanden innan. så det är väl karma antar ja.. men de är bara två saker du kan göra: släpp det! lr älta det!
  ha de fint 🙂

  Reply
 14. Lia februari 4, 2014 at 11:17 f m

  Så himla tråkigt hejade verkligen på dig 🙁 Träffades ni efter paradise? Såg att han hade uttalat sig om att känslorna var på låtsas är det verkligen sant?

  Reply
 15. Sabina februari 4, 2014 at 11:33 f m

  Jeppe är så sjukt läskig & vidrig så jag förstår verkligen inte vad du såg i honom. Bara att hoppas att Samir vinner!!!!! Han äger.

  Reply
 16. Lisa februari 4, 2014 at 11:36 f m

  Ja, tycker du ska satsa på att vara ärlig nån annanstans än i ph! Inte de bästa ställen kanske. Hoppas du fattar att jeppe är skit. Samir kmr vara bra emot dig <3 sagt de från när ni vag i början av programmet

  Reply
 17. M februari 4, 2014 at 11:42 f m

  Jeppe ser duktigt påtänd ut på ansiktsbilden…

  Reply
 18. ida maia februari 4, 2014 at 11:59 f m

  den svenske paradise hotel er bare helt tragisk,det er ikke noe onkli spill der,ingen der er verdige vinner bortset fra aina som faktisk har vært me utsatt,men klart å holde seg deg. det er ikke dårlig faktisk. den danske og norske slår den svenske ti tusen ganger!!!

  Reply
 19. ida maia februari 4, 2014 at 12:02 e m

  tror jeppe psycho velger aina og slipper kula og vinner hele dritten! jeppe er ikke noe verdig vinner. bare hatt jævlig flaks. en taktikker oppfører seg ikke som en psychopat. utrolig rart at det er lov å ha sånne med på tv

  Reply
 20. sara februari 4, 2014 at 12:06 e m

  håller med många ovanför…
  Har aldrig förstått vad du sett hos Jeppe och kan inte förstå att du inte sett igenom hans fejkade fasad han har haft för dig. Har tyckt riktigt synd om dig när man fått se dina äkta känslor för honom och hur han har snackat skit bakom din rygg och bara skrattat åt dig.
  Men du har blivit många erfarenheter rikare och förhoppningsvis slipper du såna svin i framtiden. Du verkar vara en riktigt trevlig tjej med båda fötterna på jorden. Han är enbart patetisk och är den som spelat sämst spel inne på paradiset.

  Reply
 21. Ida februari 4, 2014 at 12:22 e m

  Usch vilken hemsk människa han är som gör så.
  Du som var så himla äkta och lojal.
  Vi har i alla fall sett dig för den fina och uppriktiga människan du var i PH!

  Kram

  Reply
 22. Maria februari 4, 2014 at 12:28 e m

  Han beter sig och ser ut som en smutsig, påtänd schimpans! Usch vilken äcklig människa, riktig psykopat..

  Reply
 23. Sessan februari 4, 2014 at 12:36 e m

  Jeppe är fruktansvärt obehaglig, klarar knappt av att kolla på PH! Eller ja, det är klart att jag kollar nu när det är så få avsnitt kvar 😉 Men håll huvudet högt Paulina, du är grym! Jeppe är ett svin utan framtid, rak rygg eller stolthet.. Usch, han är en hemsk människa! YOU GO GIRL!!!

  Reply
 24. girly februari 4, 2014 at 12:49 e m

  Kärleken är blind, man ser det man vi se. Kramar <3

  Reply
 25. Jeanette februari 4, 2014 at 1:06 e m

  Alltså tyckte du tog det iskallt, du gav han en kram efter han hade typ stått o skrytit o liksom du har din blogg lön osv.
  Själv hade jag gett han en fet jäkla käftsmäll .. för vilket svin!

  Reply
 26. Marie februari 4, 2014 at 1:26 e m

  vilken jävla ”man” kan inte ens gå ut med sin hund utan att använda strypkedja… vidrigt.

  Reply
  1. Anna februari 5, 2014 at 12:56 f m

   haha , det var nog den dummaste kommentaren …. vad är det för fel med strypkoppel? allt handlar om hur du använder kopplet , det finns folk som använder det på rätt sätt och folk som använder det på fel sätt. Hoppas innerligt att du inte utger dig för att vara någon hundtränare för då hade jag sagt upp mitt jobb som det direkt.

   Reply
 27. Danielle februari 4, 2014 at 1:29 e m

  tycker de var rätt som hände. För de första tycker jag att du skulle åkt ut redan långt in i början. Du medförde ingenting ii spelet. Du hade tur som hade Jeppe, för utan honom hade du varit ute för länge sen, han höll dig kvar så länge i spelet. Han var hjärnan, du var hans knulldocka. Ganska uppenbart. Fyfan vad jag skrattade år dig när du sa” vi som är kvar nu, vii förtjänar verkligen att stå i finalen” hahah, ah alla förutom dig . Du är verkligen den patetiska människan som finns, trots att jag ogillar Jeppe, men du är så patetisk , no words.

  Reply
 28. Rustan Essebo februari 4, 2014 at 1:30 e m

  Hej Paow 🙂

  Jo jag har några funderingar..Undrar om du provat analsex och vad du gillade det isf?
  På PH så man bara vanligt in-ut sex..var där inget slick o sug alls??

  Mvh Rustan

  Reply
 29. marre februari 4, 2014 at 1:40 e m

  tål honom inte, hoppas verkligen inte han vinner.

  Reply
 30. Lisa februari 4, 2014 at 1:41 e m

  Patetiskt, en vuxen (skall åtminstone vara) har 700 kronor på kontot och tror att 500.000 skall räcka till att leva som en kung i 2 år utan att arbeta, Förhoppningsvis vinner han inte, utan dom 3 falska Tobias, Anja o kräkmedlet Jeppe åker ut.

  Reply
 31. Carro februari 4, 2014 at 2:02 e m

  Jeppe vinner och det är tack vare dag. Att du ens kan ställa dig bakom honom och avgör hans vinst är helt sjukt. Du är lika blond som du ser ut, förmodligen har du blondera och supit bort alla hjärnceller. Efter att han kört ut dig från PH en gång tänker man att du ska sluta vara godtrogen, mene istället låter du honom vinna och fortsätter umgås med honom efter PH. Snacka om att kränka sig själv.

  Reply
 32. lousie februari 4, 2014 at 2:24 e m

  jeppe är den falskaste människa på denna jord, och fulaste paow du är såååå fin och hade jag varit dig hade jag skitit i honom totalt, han är inte värd en toffel. oke jag förstår lite grann att han va i PH för å spela bara, och det märkte nog alla. han utnyttja dig för att komma i final. fucking falsk, utan dig hade han fan inte kommit så långt ska du veta. Jag har följt PH sedan avsnitt 1 och har hatat honom mer och mer för varje avsnitt. ha huvudet högt uppe, du ska inte skämmas för något tvärtom det är han som borde skämmas för det han gjorde med dig. du älskade honom och han ljög dag för dag för dig. var dig själv bara var ärlig å lojal å baaaaaajs på honom toffel är han. puss

  Reply
 33. Sofia februari 4, 2014 at 2:35 e m

  Ni två förtjänar varandra!
  Han är nog hdhd och psykopat och du är fördärvad och korkad
  Tack

  Reply
 34. Cecila februari 4, 2014 at 2:36 e m

  ”Det sista du ska göra är att känna dig dum. Att du blivit lurad säger inget om dig, det säger bara något om den som lurades” som Emma-Lee skiver. MEN varför fortsate du träffa honom hemma i Sverige???? Efter allt han gjort? De är ju bra obegripligt och väldigt dumt….

  Reply
 35. Saga februari 4, 2014 at 2:51 e m

  Jag har alltid tyckt att du och Jeppe är de absolut finaste paret i världen, det tycker jag än idag. Däremot sjönk Jeppe i mina ögon igår. Men, ni är det absolut finaste i världen!

  Reply
  1. johanna februari 5, 2014 at 3:00 f m

   Du måste ju vara blind, om du inte har sett förens igår vilket svin han är. Och att han enbart har sjunkit i dina ögon låter tragiskt. Hoppas du träffar en bra kille från start och förbättrar din syn. Mvh en orolig läsare.

   Reply
 36. ÖLOL februari 4, 2014 at 2:54 e m

  ”jag gör det här för jag har 787 kr på kontot”

  Reply
 37. Elin februari 4, 2014 at 2:54 e m

  Jag är ett Jeppe fan och jag tänker erkänna det … Men jag tyckte det var riktigt lågt av honom och göra det och sen så bara ta det som en klackspark med dig! Det var inte ok! Men om man tittar på dom gamla avsnitten långt ifrån finalen så är han en annan person han blev bara helt mindfuckad tror jag. Men Paow jag förstår varför du föll för honom skulle också gjort de för han va inget svin i början! Men det där med kortet visar bara vad Paradise Hotel påverkar människor något otroligt! Fyfan för Paradise Hotel! Men Jeppe är och kommer vara MIN king och inte för att han låg 411 tusen gånger utanför att jag vet hur jobbigt det måste vara att ha en massa likadana killar där hemma som förväntar sig en hård playerkille… Så tyvärr där inne så betedde Jeppe som en idiot och till er som inte fattar vrf Paow umgicks me honom efter programmet är starkt och det visar bara hur stark och förlåtande Paow är som tar spelet med en klackspark och går vidare! Du är stark Paow och om jag hade varit Jeppe hade jag sprungit efter dig som en dåre! KÖR HÅRT PAOW!!!!!!!!!!

  Reply
 38. Abigail februari 4, 2014 at 3:05 e m

  Gud vilken kille! Hur kunde han göra så som han gjorde? Det var så sjukt fel efter allt du gett honom. Som sagt, is just a game for fame. F***ck vilken player!!

  Reply
 39. Philip februari 4, 2014 at 3:09 e m

  Hej Paow!
  Är ni fortfarande verkligen vänner?

  Reply
 40. Chelsea februari 4, 2014 at 3:09 e m

  Karman kommer och tar honom, jag lovar! Aja, hejade på dig som fan men nu när svinet tog ut dig är det bara att fortsätta heja på dig i framtiden. Håll tummarna för Samir nu! Han kommer klassa ut Jeppe ska du se och då ångrar han sig och vill ha din förlåtelse.

  Reply
 41. Fridis februari 4, 2014 at 3:10 e m

  Är de där Kenny i brunt hår??? ALTA DIG FÖR HONOM!!! Han är SÅ hatad i hela Linköping för han har bedragit ALLA o lurat ALLA hans ”kompisar” på pengar o drogar nåt svårt!! Snälla läs de här o tänk efter?!!!?!!! Han är en falsk fitta!!! Han kanske verkar snäll men de är bara en fasad! Fråga varför han skydda från lkpg till Sthlm!!!

  Reply
 42. VIlma februari 4, 2014 at 3:30 e m

  Jeppe är den största idioten jag någonsin sett

  Reply
 43. aimee februari 4, 2014 at 4:17 e m

  Säger som anja sa i avsnittet, killen är en psykopat!

  Reply
 44. Sofia februari 4, 2014 at 4:17 e m

  Efter det han satt o så om dig i baren… Hoppas verkligen inte du träffar honom igen. Patetisk o äcklig är vad han är. Hopps verkligen inte han vinner

  Reply
 45. marie februari 4, 2014 at 4:34 e m

  du , paow. du är en helt grymt tjej och är så fantastisk ! Där med jeppe eller vad man ska kallas honom egentligen. han är svin helt enkelt och du förtjänar ej han.
  Ärlighet varar längst. han var inte helt ärlig och påstod en del saker och ljög för dig. men innerst i han är en hundvalp som vill bara springa ifrån och gömma sig. HAHAHA !

  ännu flera high five till dig PAOW !

  Reply
 46. Felicia februari 4, 2014 at 4:48 e m

  jag komenterar aldrig, men vill bara säga att du är fan bäst, stark som fan !

  Reply
 47. Lina februari 4, 2014 at 5:07 e m

  Du är bäst paow!!

  Reply
 48. Diana februari 4, 2014 at 5:09 e m

  Han är ett vidrigt svin, ännu värre är att du fortsatte umgås med honom EFTER programmet och det han gjorde mot dig!!! Som att du vägrade fatta vilket psyko han var?! Förväntade mig en bra mycket starkare reaktion ifrån dig när du såg din bild på podiet. Han fick till och med en hejdå kram?! Herregud…

  Reply
 49. Ida februari 4, 2014 at 5:13 e m

  Hejade på dig, Paow! 🙂
  (och hopades att Jeppe skulle åka ut i varje avsnitt, fyfan asså)

  Reply
 50. Jossan februari 4, 2014 at 5:14 e m

  Hej! Skulle bli jätteglad om du kunde svara i ett inlägg! 😀 😀
  Du umgicks ju med Jesper efteråt, men hur kom de sig? Löste ni allt eller kom han med sitt gulligull snack slm han påstod att han skulle göra i gårdagens program?

  Och varför tror du han neka att han var kär i dig sen, han sa ju trots allt de flera ggr i programmet….

  Reply
 51. Elvis februari 4, 2014 at 5:22 e m

  Han är så sjult jävla FUL! Får kräkskänslor av att se fanskapet på bild!

  Reply
  1. S februari 8, 2014 at 7:54 e m

   + 100000000

   Reply
 52. saga februari 4, 2014 at 5:43 e m

  Jeppe är läskig, obehaglig. Alltså usch, fattar inte hur han kunde göra så.

  Reply
 53. eeeeeee februari 4, 2014 at 6:00 e m

  FYFAN sååå vidrrig och äcklig människa. Tror han har rätt att tafsa sönder på 17 åringarför att han vart med i paradise.

  Reply
 54. jessica strömberg februari 4, 2014 at 7:13 e m

  Du är verkligen underbar, tänk på det varje dag. !

  Reply
 55. Jessica februari 4, 2014 at 7:28 e m

  Varför var du tillsammans 3,4 (?) veckor med Jeppe EFTER programmet? Skulle vara jätteintressant om man fick ta del av det i ett blogginlägg. Efter detta sveket. Varför?

  Reply
 56. Amanda februari 4, 2014 at 7:29 e m

  Jag blir illamående av att se hans fula fejja i din blogg ens. Han har för resten av sitt liv skämt ut sitt ansikte inför hela svenska folket. Bara en googling och ingen arbetsgivare kommer vilja anställa honom utom möjligtvis ett kryssningsfartyg tills han är avdankad nog. Hoppas det går bra nu med Samir och att han är den rätta för dig. Låt inte patetiska människor som honom förpesta din vardag! Kramar

  Reply
 57. Ella februari 4, 2014 at 7:35 e m

  Du är så himla go Paow <3

  Reply
 58. Amanda februari 4, 2014 at 8:04 e m

  Något jag tänkt på är att Jeppe hela tiden pratar om att man måste skilja på verklighet och spelet, men han är ju vidrig inom båda delarna. Visst var det bra för honom spelmässigt att köra ut dig även om det var falskt, men att sitta och snacka skit om dig med bartendern (när han sa att han bara behöver dra några fina lögner för att få dig tillbaka och att du inte skulle få ett öre) gav inte honom någonting alls i spelet. Det visade bara en del av hans vidriga personlighet och hade inte ett dugg med spelet att göra…

  Reply
 59. Wilma februari 4, 2014 at 10:16 e m

  Ett ord. Psykopat

  Reply
  1. Sofia februari 4, 2014 at 11:45 e m

   + 1

   Reply
 60. Emelie februari 4, 2014 at 10:48 e m

  Jag tycker du är så jävla bra!! Sjukt stolt över att du vågar vara dig själv i spelet och utanför. Tack för att du är sann gentemot dig själv och alla vi som ser på pH, dvs nästan hela Sverige och andra delar av världen. Har inte kommit så långt med läsningen på din blogg men jag vill och hoppas att du inte är med Jeppe idag. Ledsen men han förtjänar inte dig, jävligt bra sagt vid pandoras att han har förlorat dig. Stå fast vid det 🙂 <3 stor puss och kram!!!!

  Reply
 61. anita februari 5, 2014 at 12:22 e m

  Håller med Amanda jag MÅR ILLA AV Jeppes fula pygmé utseende!! Han är så patetisk inte ens smart nog för den RIKTIGA världen!! Spel?? Snarare idioti!!! Ph är väl ingen merit att medverka i!! Han borde skämmas över att vara svensk.. Att du ens bloggar om honom, really!!!

  Reply
 62. NIcoleee februari 6, 2014 at 9:38 f m

  Skit i vad alla säger, okej jeppe kanske är den största idioten men han är säkert helt annorlunda utanför Paradise Hotel. Skulle jag varit med ph skulle jag säkert och blivit kär i jeppe.. Förstår att du inte såg vad han gjorde för man blir ju blind när man är kär. Aja det sög att du inte vann med jeppe för det va det enda jag ville. Aja all kärlek till dig <3

  Reply
 63. nej februari 9, 2014 at 10:07 e m

  Då kanske du förstår vilket jävla svin du varit mot folk som älskat dig och brytt sig om dig. Hur mycket du sårat dem och förstört för dem!! What comes around, goes around.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *