Animal rescue center.

Hej på er. Det har hänt väldigt mycket på dem här dagarna. Vi kan börja med att det ÄNTLIGEN har blivit bra väder här på Koh Samui. Nu har vi snart vart här i en och en halv månad (sammanlagt) och innan så hade vi bara haft 3 soldagar och resten av dagarna har det bara regnat, och regnat. Och det har inte funnits så mycket att göra. Men nu så regnar det inte iallafall även om det inte är super mycket sol.

Vi har som vanligt tränat, ätit kyckling och ris och så har vi flyttat 2 gånger. För två dagar sedan så hängde vi på stranden, hajkade i bergen och letat boende. Eftersom vi ska vara här så länge så känns det lite mycket att lägga 8000kr på ett boende. Men det är ju högsäsong här nu, så allt är lite dyrare.

Sen så gjorde vi något som jag velat göra länge, nämligen åka till ett Animal center och donera en peng och mysa med djuren. Vi bestämmer oss för att göra det och åker till andra sidan ÖN. Kommer till rescue centret och möts av ett 100tal hundar. Helt ärligt så var det ganska äckligt, smutsigt och luktade illa. Hundarna bara skällde och vissa var så fula så att dem såg ut som får. Men å andra sidan så får dem mat medicin och slipper vara på gatan.

Något som fångade min uppmärksamhet var nämligen.. Katterna såklart. Dem var kanske bara ett 20tal och alla var supermysiga. Jag får verkligen en sådan himla connection med katter. Satt där inne i säkert 1 timma och bara lekte och mös med dem. Ville bara ta med mig alla hem och ska jag erkänna så är jag jävligt sugen på ett rädda en liten misse.

Efter det när vi skulle åka tillbaka till Lami så mötte vi en liten krabat på vägen, som vägrade att lämna oss. Som vi kände oss tvungna att ta med hem. Men mer om det sen!

Bilder från dagarna!

Posted in: Livsstil, Mina resor

You might also like

Sandra Lindahl - Vårdepp Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Caroline Roxy - Spring feelings
 • Jessica

  Du kallar vanvårdade hundar i misär för fula. Lyssna din fitta… Du är ful, med din äckliga psoriasis och meterlånga panna o fitta som är totalt sönderknullad. Du är fucking ful.

  • bea

   Jessica, du kan inte mena detta på riktigt?
   Jag säger inte att det hon skrev i detta inlägg var rätt eller fel utan alla har olika åsikter om vilka raser man tycker är fina eller inte.
   Men inget av det hon skrev sårar någon personligen MEN det du skrev är personangrepp och mobbning. Att hon har en sjukdom är helt sjukt att du ens skriver i din kommentar att det är äckligt! Att du sen skriver att hon har en lång panna ?? sjukaste jag hört.
   PLUS att om du visste nånting om kvinnans kropp så är det omöjligt att vaginan blir ”sönderknullad” av mycket sex.
   HUR påverkar det dig av att andra ligger mycket?
   Antingen är du avundsjuk eller bara ett litet barn. ‘

   Snälla ta dig en titt i spegeln och sluta nätmobba.

  • A

   Jag hoppas att Paulina lägger ut din IP-adress, så man kan se hur fager du är. Vilken hemsk, omogen och äcklig kommentar. Skäms du inte över dig själv? Vad gör du härinne ens? Jag hoppas att du straffas på ett eller annat sätt.

  • Sofia

   Är du sjuk i huvudet?

 • Eva

  Hur gör du med din katt när du reser så långa perioder?

 • Mia

  Du bara tog hem en katt haha!! Du är roligt tänk om det var någons!
  Älska din blogg:) kram

  (den anonyma personen ovanför har mycket dåligt självförtroende så det är inget att tar åt sig – inte för att du skulle det haha!! Om ngn sa så till hen skulle den nog spy 100 gånger och dö)

 • Sofia

  Får ont i magen av att du kallar hemlösa stackars hundar för fula 🙁

 • Angelica

  ”Så fula att de liknar får”
  De har varit hemlösa. Utan mat och näring. Många skadade i trafiken och många utsatta för ett våld som ingen sund människa ens kan föreställa sig.
  Med de förutsättningarna kanske vovvarna inte till blir de mest ”sockersöta” eftersom de lidit näringsbrist i princip hela deras liv och tappat päls och fått skador som fått självläka. Men syftet med Animal Rescue Center är inte att djuren ska komma dit och vinna nån skönhetstävling. Det handlar om att överleva eller de för dessa utsatta djur.
  Så otroligt klumpigt av dig att uttrycka dig på det viset! Hoppas att du själv inser det.

 • A

  Du verkar mycket lugnare och lyckligare än någonsin. Det strålar runt om dig. Ta vara på livet, kärleken och såklart värmen också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *