Är på fågel zoo :(

Eller nej. Jag har vart sjuk. Inte så sjuk så att jag bara legat i sängen nej. Utan jag har fått njurbäckeninflammation, har ont när jag kissar och så ont i min högre njure så att jag knappt kan vända mig om. Har ätit antibiotika i 5 dagar och det har blivit bättre, fram tills nu när jag vaknade. Jag har lite ont i njuren igen och rätt så ont när jag kissar. Fattar inte vad jag gör för fel. Det är SÅ frustrerande att det ska vara så svårt att bli av med.

Igår så var det halv molnigt när vi vaknade. Så vi bestämde oss för att åka på utflykt. Vi drog till paradise park som skulle vara en fågelpark. Många av fåglarna var lösa och det var rent och dem verkade trivas.

Sen så la jag upp en bild på instagram och då började folk GENAST tycka och tänka på HUR FAN JAG KUNDE gå dit när dem tydligen färgade fjädrarna på vissa fåglar. För det första så hade jag ingen aning om det. Hade jag vetat det och stället fått dåliga betyg pga av dålig skötsel av djuren så hade jag inte gått dit. Men på riktigt så verkade alla djur må bra. Och det är ju sådana djur som svennebananer har hemma i små små burar i Sverige? Ska dessa moraltanter då gå in på någon som har en Kanariefågel hemma och skriva ”jävla djurplågare”.

Innan man kommenterar sådana saker(eftersom allt ska vara så korrekt och vara så himla noga hela tiden) 1. Googla på stället och läs om omständigheterna. 2. Ifrågasätta sig själv om man te.x har kläder i ULL(för djuren står ju och trängs och rakas aggressivt=djurplågeri). 3. Har man någon vän som man borde säga upp kontakten med pga av att hen kanske äter anklever(för alla vet att det är djurplågeri) eller har dina föräldrar kanske ett duntäcke hemma? Då jävlar borde Aftonbladet ringas och dessa borde hängas ut som djurplågare! Att tvinga på en häst en stålpinne i munnen och sen en sadel som kläms år runt magen och sen ska ditt feta arsle också upp. Det tar år av nedbrytning tills du äntligen kan rida på hästen. Men ingen säger något om det? Men går en influenser på något form av ZOO. NÄ DÅ JÄVLAR

Även om deras fjädrar färgas, så verkade det var inget dem störde sig på då dem var vana vid människor. Dem hade kunnat smita från stället om dem ville. Dem får medicin och mat och var inte rädda för människor. Av vad jag har läst så är djur som blir dåligt behandlade av människor, rädda för människor? Eller jag kanske har dels

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Linda januari 27, 2018 at 8:31 f m

  Du skriver som du har förstånd till. Har du varit utanför 08-gränsen & sett en svensk fårgård? Ifall du nu ska ha åsikter om andra djurhållningen för att försöka rättfärdiga vad du precis gjorde ta reda på fakta. Gärna innan du talar. Precis som du skulle ha gjort innan zoo:t också.

  svar: Jag har sett köttet vi äter och hur djuren behandlas. Ja 🙂

  Reply
 2. Fanny januari 27, 2018 at 9:24 f m

  Haha, om sadeln klämmer så har ryttaren valt ut en för liten sadel.
  🙂

  Reply
 3. Sofia januari 29, 2018 at 10:12 e m

  Hej! För att vara hjälpsam 🙂 ( hade mycket urinvägsproblem förr, uuussh ont det kan göra) Långt efter fick jag veta detta ”Syntetiska och åtsittande tyger kan skapa en varm och fuktig miljö i underlivet där jästsvampar och bakterier trivs. Tajta byxor skapar en grogrund för de bakterier som orsakar urinvägsinfektion”. Vet att det är ett gammalt inlägg jag skriver på men tänkte att det kanske kunde vara hjälpsamt ändå.
  Mvh. En som inte kan sova utan bläddrar bland bloggar istället

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *